Monday, August 22, 2011

JOM PHOTOBOOK Giveaway by KedaiGambarKami!

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:25 OGOS

JOIN KATEGORI B

Kenapa K.atie layak menang?

Sbb k.atie sgt teruja utk mengabadikn gambar2 di majlis perkahwinan k.atie dulu & gambar2 anak2 dr baby lagi kedalam photobook seperti yg trdpt di KEDAIGAMBARKAMI.
Lgpon pada bln sept ini,kami akan menyambut Anniversary,semoga dpt mengabadikn gambar2 yg menarik sepjg kami berhoneymoon nanti!
JUGA
Terdpt pelbagai background & cover yg cantik2 tuk korang pilih di KEDAIGAMBARKAMI sebagai cover photobook korang!Menarik bukan?

.Dgn adanya photobook nie...gambar2 akan selamat & cantik tersusun..Apalagi,JOM PHOTOBOOK!
PADA CAT..
"Selamat ulangTahun"..semoga pjg usia,murah rezeki,bahgia dlm melayari alam rumahtangga,success dlm kerjaya DAN
K.atie doakn semoga CAT selamat melahirkn seorg baby yg comel seperti E-ein.

2 comments:

Cik Dya said...

sis .. tq for reminding me..nnt saya tanya my fren that suppose to send the chocolate ya.. ^_^
i let u know nnt...by the way, saya dah list kan sis dalam blog GA saya...memang OTAI2 GA ni..hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Dya...terima kasih.K.atie pon dh lupa sebenarnya.Semlm br perasan.TQ

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG