Thursday, November 11, 2010

'Si Manja Bersama ANAKKU Di Sinar Raudah'

Jom join kt sini lak...contest ini adalh diadakn oleh http://sinarraudah.blogspot.com & ditaja oleh ANAKKU.sila la ke blog beliau...

1 - Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia saje .. kalau berada di luar Malaysia maaf banyak2 , aku cume mengikut syarat yang telah di tetapkan oleh pihak penaja..

2 - Buat satu entry bertajuk ' Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah ' tajuk lain tidak di terima same sekali..

3 - Letakkan banner di atas pada entry korang , wajib letak ianya untuk pemantauan pihak penaja.

4 - Add sinar raudah ke dalam bloglist korang dan wajib menjadi follower blog nie ..kalau x ada penganjur maka x ada la penaja kan so penganjur juga mesti di beri keutamaan.

5 - Upload sekeping gambar si manja di usia sekarang.. kalau ada gambar candid lagi bagus , itu satu bonus.. gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio

6 - Terbuka kepada blogger bujang mahupun sudah berkahwin.. maknanya gambar anak buah , anak rakan sepejabat , anak bos , anak jiran ,anak kawan ,anak sendiri ,anak tiri semua boleh.. tak ada masalah janji mestilah minta kebenaran terlebih dahulu..

7 - Kali nie setiap blogger hanya boleh menghantar satu penyertaan sahaja

8 - Si manja hendaklah berusia 1 hari hingga 3 tahun.. 3 tahun sehari tidak di terima ye..

Izham Zafran Naqeem B. Ismanizam
29/3/2010
Zubaidah Bt.Mohd Zainuddin
~azatie~(ini gambar anakbuah atie)

9 - Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan , Nama Penuh Si Manja beserta name bapa ,
tarikh lahir si manja , Nama ibu si manja.. kalau bukan anak sendiri pun wajib letak name ibu si manja dan akhir sekali baru Nama yang menyertai ( ini untuk yang bukan anak sendiri )-

10 - Pada entry tersebut wajib mention name blog SINAR RAUDAH beserta link back sekali ok dan name penaja ANAKKU..bile dah confirm complete semua syarat di atas tinggalkan link korang di ruangan komen entry ini , chat box tidak di layan...


2 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

Thanks ye coz sudi join second contest sinar raudah, amy dah check semua ok , nanti minta sentiasa update di fanpage ye dan dah boleh mulai mendapatkan undian like bersama rakan2 facebook.. like di bawah gambar si manja ye..Good luck

Rauthah Hamid said...

jom kite tukar2 like ;-)

http://rauthahamid.blogspot.com

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG