Sunday, November 7, 2010

1st Lucky Draw By Atie Aizam


Dah lama nampak lucy Draw milik ATIEAIZAM nie kt blog kengkawan tp lupa jer nk join..jadinya mlm nie atie merajenkn diri buat..Jom terjah blog atie nie...tp seblm tue,tgk syarat2nya...

Syarat2 nye senang jer..


1. Anda mesti seorang blogger..Okey
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com..okey
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia.
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam..Okey
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni..Okey
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga..Okey
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje..Okey
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda...IETA,AEINI,AINA,EKIN,SHIORI,LYANA,MIZAYUSOF,KELLY(sapa2 pon leh join yer..)


Tarikh Tutup: 30 November 2010

2 comments:

atie aizam said...

Salam kak atie.. atie mai sini nak tengok penyertaan.. ok sume syarat lulus kak.. thanks yer kak coz sudi join.. semoga berjaya yer!

zmah said...

Tahniah kerana rajin menyertai contest

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG