Wednesday, November 3, 2010

Baby & Toys Contest


jom join GA nie lak.... http://feaza.blogspot.com atie tempekkan ganbar anakbuah jer....tgk dulu syarat2nya..

1) be my follower - bukan apa senang nnti nak keep in touch ngan korang2 semua, tp kalau korang xnak jdk follower pun xpe..DAH!

2) buat entri pasal contest nie berserta satu gmbr baby berumur 0 - 4 thn (xkira la, baby korang ke, baby jiran ke, anak sedara ke, ank kawan korang ker.. asalkan berumur dr 0 - 4 thn) yg tgh duk main ngan apa2 jenis permainan pun.. feaza xkisah tau.. apa2 mainan pun xpe.. asalkan dlm gmbr tu ada nampak baby & mainan... senangkan..DAH!

3) kat bwh gmbr tu korang tulis nama baby & tarikh lahir..DAH!

4) copy gmbr banner kat atas ni & paste kat entri korang tu beserta ngan link contest nie ek...DAH!

5) Pastu letakkan banner contest nie kat sidebar tau...DAH!

6) dah complete semua tu... boleh la tinggalkan jejak korang bserta ngan link kat comment di entry nie..DAH!

7) sila antarkan penyertaan korang sblm 11.59 pm 26 Nov 2010...DAH!

8) last but not least... tag la 3 org kawan korang...SHIORI,IETA,SHIDAH


Nama Baby:Izham Zafran Naqeem B.Ismanizam
Tharikh Lahir:29/3/2010

1 comment:

mrS sHaq said...

cutenya zafran....^__^

anyway, thanks for joining...

good luck ya

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG