Thursday, February 16, 2012

TERIMA KASIH KPD SEMUA FOLLOWER!

Ucapan terima kasih kpd kesemua follower "azatiesayang-contest.blogspot"...tanpa korang maka tiadalah meriahnya blog atie ini.Mmg atie pon xsangka akan seramai ini(walhal org lain lg ramai followernya,,,xper la)...tapi atie mmg amat menghargai setiap kedtgan korang ke blog ini.SEMOGA PERSAHABATAN KITA AKAN TERUS BRKEKALAN.AMINNNNNNNNNNNNNNN
Atie pon kdg2 jarang bw ke blog follower....atie akuinya.Mungkin disbbkn atie pon ada satu lg blog personal maka masa atie byk kat blog itu.
Terima kasih juga tuk follower yg ke 500 iaitu CIK ZOMBIE..atie cuba bukak blognya tp  xdpt la pulak,mungkin dia mmg xder blog kot .Pada CIK ZOMBIE,blh tak contact k.atie...ada something nak k.atie hadiahkn sebagai penghargaan follower yg ke 500,
Kpd semua...TERIMA KASIHHHH

12 comments:

Cempaka Kuning said...

Tahniah Atie...500 follower(ramai tu)

Sue @ Nenie said...

Tahniah Kak Atie....

Nazayiena said...

Wah blog nie pun ramai follower,blog personal mesti lebih ramaikan.....tahniah kak...

fieda said...

saya pun kak atie dh tak ambik kisah dan blog ga tu..adohai..sibuk kt blog personal dah sekarang..

Affan Ruslan said...

Wah tahniah atie. Moga bilangan follower akan terus memberi semangat untuk terus berblog :D



ps: jemput join giveaway saya ye :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam CK..makasih.Blog CK pon lg ramai kan..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ninie..terima kasih.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nazayiena..ala lbh kurang jer followernya :D..Terima kasih singgah ya.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieda..Org yg byk blog tu camna depa bahagikn masa yer fieda..hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Affan..makasih.INsyaAllah.

ⒸⒾⓀ ⓏⓄⓂⒷⒾⒺ said...

eh tu saya la... hehe.. mcm mna nak contact akk... :)

lyana kamal said...

wengwengg, saya yang ke 499, mesti time tu kak atie dugdap dugdap tunggu yng ke 500, btw! congrates okay ;)

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG