Wednesday, February 2, 2011

Info Terkini Tentang GA!

UPDATE:printer atie dah repair(dah okey!)..maka senarai peserta tidak akan di pilih melalui NOMBOR tp sekali dgn nama korang jgk!!

______________________________________________________________

Trdapat kesilapan pada senarai nama iaitu milik ..m@m@ T0meLL.. yg 2 kali atie listkn, .maka ini adalh senarai trkini..trpaksa dibetulkn semula sbb anak2 atie akan cabut nama pemenang berdasarkn nombor2 milik peserta(sbb printer rosak lak!).sila inform/pastikn nombor korang yer!... jika nama tiada dlm senarai,bgtau sblm 7/2..
13.Kaz
18.wany
20.Nana
38.uNa
47.fa10
48.dZah
49.ieda
56.bambam's
74.Ogy
75.Cikpuan Hady

78.wany
83.Ana Qawina

96..deqlis
100.Ogy
102.qilah
105.wany
108.Qard91
110.juniza
114.leen
116.Zalina
117.sarah
125.eT

9 comments:

Munirah Bm said...

nama sy ada! no122 pulak~~hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

harap2 ada luck tuk nombor tue yer..

umiliza989 said...

alhamdulillah...nama saya yg ke-19...hope ader rezeki kalli nie

Anna Qawina said...

kak atie..no 84 : Ana = anna qawina eh..takde link ke? hiii..
ana nak g cuti2 kat Johor nanti..wassalam

Izzatul Iman said...

ok ade no. 8...thnaks...

eT said...

no.126 :)

cikpuanhady said...

err..nama me takde..wuwuwuwu, tapi kak atie dah komen kat entri ga aritu.. pastu me terperasan yg inahasan ada 2 kali.. kesnyer me search my name, tak tau kak atie guna cikpuanhady ke has..tu yg leh perasan tu..

kakyong said...

dah semak.. kakyong no 42.. :)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

da ader nama n no..no 109

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG