Tuesday, December 28, 2010

contest sudah mari!

Join contest yg dianjurkan oleh mummyaeesh....http://mummyaeesh.blogspot.com sempena tahun baru 2011!sebelum tue,jawab dulu syarat2 yg diberikan..jommmmm

okeh terus syarat2....
1~ tepek logo wishlist tu hah kat side bar baa baa black sheep hv u any wool..Siap!
2~ follow "salesblog" hamba n boh linknye di blog memasing (nak follow blog ni pun ape salahnye cik kiah oiii)Siap!
3~ boh 3 wishlist uols utk bday 2011 beserta tarikh lahirnya (hah..ape senyum2 tu? weols tnye jek bkn nak bg adiah bday pun..hua hua hua)

Date Besday....15/12.....

~Teringin nak g Pulau langkawi!
~Nak 1 set pinggan mangkuk Royal Albert Richmond Blue...klu dpt xtido mlm nih!
~Handbag/kasut yg ada brand sikit lar...ngeee

4~ citer psl bday present yg plg best/buruk/lawak/jahat/keji lg hina yg penah uols dpt (tp xyah tulis la sape yg bg kan, yelah klu adiah tu keji takkan nak tulis nama dia plak kan..keji uollss)

~Hadiah besday yg paling menyentuh hati adalh bila HB hadiahkn sebentuk cincin yg paling cantik sempena besday yg baru lps(suprise dr HB!)....& yg paling trharu bila anak2 sanggup korbankn duit tabung mereka tuk belikan ibu diaorg dompet kulit(yg ada brand la...makasih anak2 ibu!) sempena besday saya....mmg ia akan menjadi satu kenangan yg amat manis,dan dompet itu kini menjadi kesygan & punyai sentimentel value dr anak2 kesygan sy,Tuk HB & anak2...i love you all!


5~ teka dlm wishlist ni, yg mana bakal di kabulkan oleh en ahkau (somiku) utk weols sempena bday ku 070111?
a) gucci hbag (omg = oh my gucci)
b) lv w x y z (louis vuitton)
c) iphone 4 (hua3, time bday ahkau aritu nak bg dia skali kena curiks da...hanj sgt. agak2 sudi ke dia bg kat weols?)
d) ipad ( i loikeeee..bleh show off..lalalalala)
e) emas permata (gitewww..mak baru blk dr penang jupe mami jarum uolss)
f) jam jurulatih (coach ;p)
g) kasih sayang tak bebelah bahagi darab campur tolak (sila muntah ijo)
h) senyuman plg indah..hua hua hua :D
i) bali ( bkn limau bali atau beras bali yer..awas!!)
j) koh samui (kat mana ek?har har har)

Atie teka...

1.h) senyuman plg indah..hua hua hua :D
2.d) ipad ( i loikeeee..bleh show off..lalalalala)
3.) lv w x y z (louis vuitton)
4.a) gucci hbag (omg = oh my gucci)
5.c) iphone 4 (hua3, time bday ahkau aritu nak bg dia skali kena curiks da...hanj sgt. agak2 sudi ke dia bg kat weols?)

Atie nak tag..mizayusof.nani,lyana,Ieta,Kemma,Deqlis

adiahnye barangan dari victoria secret & liz clairborne (insyaallah

1 comment:

mummY2Y said...

dear, u tak follow lg my sales blog.. anyway tq ye sbb join..

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG