Saturday, November 12, 2011

LSO contest

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:24 NOV

ok pertandingan ni senang je. Cara-cara die:

  1. Buat satu entry buh tajuk kat atas
  2. Isi entry die just letak gambar anda/anak anda/bf or gf anda/suami or isteri anda (hadiah akan diberi kepada tuan milik gambar)
  3. Gambar ape?senang je letak gambar yang paling cun/lawa/cute/bergaya/cool
  4. Lepas tu inform la kat ruang komen entry ni (bagi link tau)
Care pengadilan:
  1. Naru akan letak gambar korang kat Fan page LSO bagi orang vote or komen (harap kawan-kawan x kisah la ye Naru nak amik gmbr korang letak kat page)
  2. Tak banyak LIKE tak semestinya tak boleh menang
  3. Gambar kalau boleh tak mo edit ek nak ala2 Natural Beauty gitu
  4. LSO ade 4 admin so hadiah dan pemenang kami berempat la bincang same-same..hehe
Hadiah:
  1. Shhh rahsia hehe
  2. Hadiah akan bagi mengikut kesesuaian owner gambar tersebut
  3. Hadiah sume yang ade kat dalam LSO sahaja

1 comment:

narumi sakura said...

terima kasih sudi join contest naru :).ni link tuk akak Azatie..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187577071327795&set=a.178226165596219.47242.101569019928601&type=3&theater

gud luck :)

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG