Wednesday, July 13, 2011

GA LIKE THIS PICCA

GA LIKE THIS PICCA

CARA JOIN GA:

1. Buat satu entri. (copy je isi kandungan entri nie pun boleh..sonang kan??).
2.Meh ramai2x vote! Leh guna Id FB uools, mak, ayah, anak, sedare-mare,kawan2x opis ...dll...
3. Tinggalkan url entry uools..dan ID FB (satu penyertaan boleh vote lebih guna id FB adik abang kakak, makcik dll tau..n inform jer deqlis..)
4. Masukkan banner di atas dalam sidebar uools. (copy je html dah kasik) - tak wajib letak banner kat sidebar TAPI klu buat lagi bagus:-)
5. Siap. Opps..klu nak add frenz ngan deqlis kat FB pun leh...:-) tq..!
6. Buat yang takde blog tapi ada FB pun leh join.. tinggalkan ID facebook yg dah LIKE my picca di ruangan komen beserta alamat email uools utk mudah deqlis jejak if uools menang nanti. TQ

Atie Tag
fieda
Anim
ezaiza
Rose
intan

1 comment:

deqlis said...

thanks kak tie join...:)

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG