Monday, June 10, 2013

OMG First Giveaway By Qaisyara Raihana

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:12 JULAI


Saya tak kisah...hadiah mana2 pon blh.....TP saiz seluar M ya.TQQQ

Senarai Hadiah

OMG all this item for giving away ! Join join join !! >.<

Maxi Dress Black with Orange pattern. Hari tu beli dua, satu untuk aku sendiri n satu lagi untuk bakal pemenang! Macam beli baju couple pulak beli yang sepasang, hha. :D

Tudung bawal ! Yang sehelai tu strips pink mix kaler kuning caer n biru dan lg shelai yang kaler biru tu pattern checkers mix color biru, pink, purple.Dua helai ni jadi pilihan setelah tawaf sepelusuk kedai. ;D

Navy blue pants. Beli ni for giveaway sebab tengok trend zaman sekarang suka seluar kaler-kaler especially kaler biru.

TAG

CIK ROSE
ALVAS
 JASSNANI


3 comments:

Qaisyara Raihana said...

tq join >.<

Qaisyara Raihana said...

Assalam.. ada tugasan untuk peserta ;) Sila rujuk http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/21-acara-penapisan-peserta-omg-1st.html

Qaisyara Raihana said...

peserta GA ku yang dikasihi. jom keep in touch., sementara tunggu tempoh GA tamat, jom kita exch*nge l*nk reramai :D http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/23-jom-exchnge-lnk-tambah-earnng.html

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG