Tuesday, December 4, 2012

MAAFKAN ATIE...

Salam semua.
Maafkn atie sbb dah lama xupdate blog CGL ni...kesibukkan seharian & meluangkn ms bersama anak2 yg bercuti sekolah maka menghadkn masa atie didepan tenet.
Terima kasih kepada
yg jemput join GA/contest mereka & kengkawan yg Tag juge.Maafkn atie tak punya waktu menerima jemputan/turut sama dlm GA semua.
Inn Shaa Allah,ada masa & kelapangan...atie akan turut sama.
Terima kasih semuaaa!!

7 comments:

Nyue said...

is ok atie...

utamakan yg lebih utama :))

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

tERIMA KASIH nYUE

Kakzakie said...

Sementara ini tumpukan dulu yg mana perlu atie. Jgn ada rasa bersalah pulak.

JaSSNaNi said...

http://jassnani.blogspot.com/2012/12/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html



jom join ga ni..

Azian Elias said...

i pun busy now esp dah nak dekat naik sekolah..

Yantisa said...

selamat melayan anak-anak . Diaorang lebih perlukan atie . Akak pulak banyak masa free cuti sekolah kali ni sebab tak balik kampung . Have a nice holiday atie.

Mizz Aiza said...

salam kenal adik.. akak nak masuk blog adik yang lagi satu tu, tapi detect malware pula..

keluar ayat macam ni:
"Danger: Malware Ahead!
Google Chrome has blocked access to this page on azatiesayang.blogspot.com.
Content from www.lindarosman.com, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your computer with malware.
Malware is malicious software that causes things like identity theft, financial loss, and permanent file deletion."

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG