Friday, May 18, 2012

Cabutan Bertuah by QyLa

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:25 MEI


Syarat2 nak join menggunakan blog--->

1) buat satu  entri bertajuk "Cabutan Bertuah by QyLa" (salu org pakai "giveaway" an tapi aku nk nk pakai " cabutan bertuah" jugak hehe)
2) Copy banner dekat atas tu letak dekat entri.
3) bukk link http://www.eracekap.com/superlebat.htm lepas tu isi maklumat dekat tempat yg disediakan di dalam web tersebut(WAJIB)

contoh tempat isi maklumat 



Dapatkan maklumat terbaru dan pelbagai petua kecantikan dan kesihatan.
Daftar sekarang.







4) wajib follow blog QyLa 

5) last sekali paste kan link blog dekat sini

2 comments:

YaNg NuR aQiLaH AnK ShApIeE DAN aRpAh said...

terima kasih bub memeriahkan segment cabutan bertuah by qyla.
hope nnti bertuah

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Terima kasih!

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG