Saturday, April 21, 2012

SAPA HANTAR NI YA?

Salam semua & slmt berhari mggu.Atie nak tanya la kpd penganjur2 GA/Contest yg mana atie menang seblm ni.
Sbbnya atie ada terima sampul surat cam gambar kat bawah ni...TAPI KOSONG!.Yg pasti surat ni telah dibukak!
Atie g pejbt post tanya kat kaunter..depa kata masa diterima pon dah mmg koyak...habih tu wat camna?kat sampul surat tu langsung xder tulisan dr blog mana.Klu pakai pos berdaftar tu,blh la kita tau dr manakan.
Mmg bukan rezeki atie la kan..xper.
Atie harap lps ni..klu htr hadiah kpd pemenang2....penganjur2 klu blh tulislh nama blog/nama....memudahkn klu jadi pekara ni .
P/S:harap penganjur yg menghtr surat ni tinggalkn msj kat sini...

4 comments:

Zefa NorAsmara said...

Saya rasa dari saya, hadiah yg saya pos menggantikan hadiah yg kak atie tak terima..

Salah saya, hantar guna pos biasa.. Maaf kak..

Serius saya sdg menangis kesal masa taip komen ni..

Maaf sekali lagi..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam zefa..xper la xder rezeki k.atie.
Mmg xamanah langsung perkhidmatan post nih.
K.atie dah g pejbt pos cawangan sini..g complain ttg perkhidmatan mereka tu.
Depa bgtau..sampul tu sampai mmg dah trkoyak..brg dlmnya dah xder!
Depa ingat brg brharga kot..sbb tu koyakkn & ambik brgnya :(
Zefa jgn sedih2 ya...yg penting persahabatan kita trjalin hingga kini.Alhamdulilah.

KyLeLina said...

kalau jadi mcm ni xbley claim pd pjabat pos ke.. Sebab dari pengirim memang elok kan.
Atau pihak pos tu dengki sbb depa rugi coz penghantran tak guna parcel.
Tahniah tu both of u sbb lebih pentingkan persahabatan. Ish2..Ina nk jadi kawan jugak boleh..? =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam KyLeLina...mmg xblh sbb xguna post daftar....cuma guna pos biasa.
tak tau la kat mana depa bukak...sbb surat ni dihtr ke perak.
Blh saja...slmt berkenalan Ina.Tambah lg sahabat dia la maya ni :D

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG