Thursday, January 12, 2012

GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKA

NAK JOIN.KLIK BANNER
DUE:31 JAN


Kelebihan pada blog Siezuka ialah loadingnya yg laju & widget2 yg trdapat sidebar trsusun dgn kemas & teratur.Headernya pon cantik.warna yg menarik & kreatif pada susunan huruf2 pada nama siezuka.


Kekurangannya pula...Emm mcm xder kekurangan lar  :D

SYARAT-SYARAT:-

1. WAJIB lah menjadi FOLLOWER blog ini

2. Tajuk Entry, GA Pertama Sicantik Siezuka

3. Copy BANNER Siezuka kat atas ni dan link kan ke entry ini

4. Dalam entry tu WAJIB bagi komen tentang blog ini (Kelebihan & kekurangan)

5. Tag 2 orang kawan anda yang comel-comel & handsome-handsome, pastikan diorang tahu

6.  Last, Letakkan link korang kat komen entry ini

TAG

FIEDA
LELORD
INTANBERLIAN
NISA

3 comments:

AkmaFaizal said...

Good Luck...nak join gak ni..hehe

.:hana radzi:. said...

u r tagged!huhu..jom join GA ni

http://zaihazrasulaiman.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Cik Akmal said...

Thanks join dear & good luck .. ;)

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG