Friday, January 28, 2011

SPECIAL GIVEAWAY FROM MOSCOW

Join GA yg dianjurkn oleh NOR...http://norakhtar.blogspot.com..hadiah yg diwar2kan adalah sgt menarik!..semuanya dr moscow!!..jom kita sertainya beramai..ikuti syarat2 yg telah nor tetapk.antaranya....
Syarat-syaratnya
 1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?) : OKEY!
 2. Anda dijemput menjadi followerhttp://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan) : OKEY!
 3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) : OKEY!
 4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. :.KEY..Kt bawan n3
 5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini( kat blog Nor tau) beserta URL blog anda supaya senang saya contact.
 6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011. :
Pesanan Penaja..cewahhhh!!!
 • Jika anda rasa giveaway ini membebankan..atau membuang masa anda..takyah susah2 nak join.. Semua ini hanya untuk suka2 sahaja : Betul tu sebab tu aku join tapi betul-betul kejar masa jadi tak sempat buat yang kat sidebar tu.Tak marah kan?
 • Mesti anda tanya "mana hadiah? aku nak tengok?"..gambarnya...akan menyusul nanti....biasa2 ajerrr..!!! (^__________^) :Hadiah tu kalau ada terima kasihlah tapi kalau takde pun takpe yang penting menjain silaturrahim.Betul tak?
 • Cara penghantaran hadiah akan dibincangkan selepas pemenang dapat ditemui. : Ok
 • 5 peserta akan menerima 2 hadiah dari saya.: Wah ok sangat tu.
 • Pertukaran hadiah diantara pemenang boleh dilakukan suka sama suka. : Ok juga ni.

Atie nak tag
mizayusof
Ekin
Nadia
Kemma
Nani

No comments:

COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG