Sunday, September 30, 2012

GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Co

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:7 OCT

Hadiah yang ditawarkan oleh pihak penganjur dan sponsor adalah seperti :

1. Domain .COM / 1tahun
2. Cash RM50
3. 3 header percuma
4. 4 aplikasi fanpage
5. Topup rm10
6. Pendrive kingstone 8gb x1 dan bag case HP x2
7. Sevonir dari oversea 3x
8. Topup rm10 3x
9. Review blog 3x + Topup rm15
10. Topup rm50
11. Bedak arab 2x
12. Mug changing colour n design
13. Top rm5 2x
14. 3D Sticker Room Decor 3x
15. Lens 2x
16. Cenderahati 5x
17. Topup Rm10
18. 2 helai cotton shawl
19. Bag sophie paris 1x
20. 1 set gelang, 1 tudung bwal, 1 shawl, 3 inner scarf
21. Produk Haruman Muslim 2x
22. Sevinour 6x
23. Topup Rm10 3x


LIKE Penganjur Di bawah...
v
v
v
v
v
- mialiana -
- BlogFyna -
- Myravea -
- Nina Syakira -
- Kreatif lah beb! Page -
- Shida Radzuan -
- Cik Pjaz -
- Dkna Abza -
- Beatrice Kong -
- Bibie Mumui -
- EEsya Lavigne -
- Encik Cerita -
 -CeritaKini -
- Fatin Diana -
-  Diana Store -
- Lela Lelord -
- Yan Saflina -
- Luna Lee -
- Mazri Khairil Mazri -
- Fairull Shops -
- MahaMahu -
- ﺍﺴﺭﻮ ﺍﻟﺣﺮﻓﻦ -
- Kampung Kameq -
- Diera Tekikushika -
- Mohamad Nasir -
- Beckhrooy Skipper -
- Si Pipi Merah -
- NurAin Azman -
- Leen Najib -
- Muaz Faris -
- DuniaSebenarShida -

HADIAH UTAMA
1. Domain .Com, Topup Rm 30, 2 Aplikasi Fanpage, 1 Header
2. Cash Rm50, Topup Rm10, 1 Aplikasi Fanpage, 1 Header
3. Pendrive kingstone 8gb, Topup Rm15, 1 Aplikasi Fanpage, 1 Header

Pemilihan Pemenang

No.1 (Rujuk Syarat Sponser)     
No.2, No.3 akan dipilih oleh penganjur/sponser
bergantung kepada Entry yang kemas dan menarik..

hadiah lain akan diberi secara cabutan bertuah/random !

Saya nak domain.com percuma kerana...
Akan membuatkn saya lebih bersemangat tuk berblogging kerana punyai domain sendiri!

TAG
CIK ROSE
INTANBERLIAN
NABILA
FIEDA
IZAN
MIZAYUSOF

1st Giveaway by My Kitty Kawaii


NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:?




Dietin yang dibuat dari ekstrak tumbuhan Guazumae atau "Jati Belanda" yang mengandungi bahan lendir yang berserat yang menyerap lemak, kolesterol, glukosa yang terkandung di dalam makanan dan memudahkan membuang air besar. Dietin juga diperbuat daripada ekstrak daun Orthosiphon foliumatau "kumis kucing" yang diiktiraf sebagai perubatan/herba. Dijamin 100% Keputusan.

KESAN PENGGUNAAN:

* Menurunkan berat badan.
* Mengempiskan perut anda.
* Mengurangkan selulit.
* Mengurangkan selera makan.

saya ingin memenangi hadiah produk DIETIN adalah utk melangsingkn badan lagi...disamping itu produk ini slmt kerana diperbuat drpd estrak tumbuhan & pasti tidak membuatkn kita asyik berulangalik ke tandas!

tag
nisa
nida
nadia

Giveaway VCO Catalyst

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:10 OCT

Airis 1st Birthday Giveaway Contest

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:17 OCT

K.Atie doakn 
semoga AIRIS sekluarga sentiasa di RAHMATI ALLAH,di murahkn rezeki,diberikn kesihatan yg baik & sentiasa berbahgia dlm melayari rumahtangga.

Hadiah yg bakal dimenangi ialah..
smart play pad 
Munchkin Food Feeder
story-book collection-blh pilih!

TAG
NISA
MIZAYUSOF
IZAN

"My 1st Giveaway of AHS blog"

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:31 DIS



Keistimewaan dan khasiat Habatussauda

kitab bertajuk “Medicine of The Prophet” Ibnu Qayyim al-jawziyyah (691H-751H) terdapat 50 kelebihan dan kebaikan bagi mereka yang terus menerus mengamalkannya terutama berkaitan saraf, tekanan darah, pernafasan, pembiakan, penghadaman dan organ-organ dalam badan, buah pinggang, memberi tenaga bagi orang lemah tenaga badan.

#Memulihkan kulit berjerawat, ekzema, kedut, membaiki tekstur kulit, arthiritis.

#Memberi kenikmatan menyegarkan badan dari keletihan. Bertindak membantu melancarkan darah, insomnia, kekejangan, mengurangkan kahak.

#Mengatasi masalah dalam perut dan usus, membantu mengurangkan gula dalam darah, merangsangkan salur pemakanan, meningkatkan metabolisme, menghilangkan angin.

#Dapat melegakan kembung perut, merangsangkan pancreas, mengurangkan berat badan, melawaskan buang air besar dan kecil, membantu menambahkan susu badan bagi wanita selepas bersalin dan banyak lagi.

#Habbatus-sauda dapat merangsangkan tubuh badan dan
mengimbangi minda, jasad dan semangat dan membantu menghilangkan rasa penat yang tidak bermaya.



KHASIAT DAN KEBAIKAN HABBATUS-SAUDA

Menyahtoksid tubuh
Melancarkan pengeluaran angin
Mengelakkan kembung perut, demam, batuk dan selsema
Meneutralkan asid gastrik
Mengurangkan masalah jerawat dan penyakit kulit
Mengurangkan pertumbuhan uban
Mengurangkan paras gula dalam darah
Mengurangkan migrain
Mengurangkan tahap kolesterol
Mengatasi masalah keguguran rambut
Mengatasi gangguan tidur dan stress
Mengatasi keputihan
Mengatasi sembelit
Menghilangkan bau tidak menyenangkan ketika haid
Mengeratkan lagi hubungan intim suami dan isteri
Menyembuhkan pelbagai jenis penyakit pernafasan
Meningkatkan metabolisme tubuh
Meningkatkan antibodi / sistem pertahanan tubuh
Mencegah penyakit radang
Amalan berterusan boleh menjadi penawar berbagai penyakit kronik

TAG
NISA
IZAN MAMA MIA

September 2012 Blog Giveaway

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 SEPT

TOTE BOUTIQUE FB GIVEAWAY - JUST "LIKE" AND "SHARE"

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 SEPT

Giveaway By s-t-a-r-k-c-o-n-t-r-a-s-t.

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 SEPT


Cantik gak kaler2 yg trdpt dlm palette NUDETUDE ni...


Anis Felt Craft 1ST Guveway

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 SEPT

Antara hasil craft tangan Anis ialah...





Saya menyukai hasil craft tangan ANIS FELT CRAFT kerana hasilnya yg kemas & cantik!Disamping itu ia juga simple,comel & pastinya saya xmampu nk menghasilkn craft sedemikian rupa!
Item2 yg dibuat juga kreatif  & harga yg ditawarkn juga amat berpatutan!
Saya doakn semoga ANIS FELT CRAFT terus maju jaya & semakin kreatif  di masa hadapan.
Aminnnn
100% By: azatiesayang



Moon Couture Skirt GiveAway!!


NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 SEPT

GA dianjurkn oleh MOONCOUTURES....sebuah blog yg menjlnkn 
biz secara ONLINE.

Terdapat pelbagai fesyen pakaian MUSLIMAH dijual disini...
antaranya BAJU KURUNG



KEMEJA

PELBAGAI KOLEKSI TUDUNG


JUBAH



TERKINI
 DESIGN MAXI & SKIRT JENAMA MOONOUTURE berada dipasaran!




Terdapat LABEL yg memudahkn untuk membaca bahagian mana yg kita tahu.dengan hanya KLIK sahaja label tersebut.Mudahkan?

Untuk memudahkn memilih baju yg bersesuaian,UKURAN & SAIZ JUGA ADA DISERTAKN


WAKTU MEREKA BEROPERASI & ALAMAT JUGA ADA DISINI..

BERMINAT?ISI FORM INI..

JUGA TEMUI MEREKA DILAMAN FB!

TAG
MIZAYUSOF
IZAN
NISA

FARHANS LUCKY DRAW - RM50 UNTUK DIMENANGI!

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 OCT

RM50....besar gak nilainya tuh!Klu dpt la blh digunakn sebagai duit tambahan tuk beli buku rujukan anak2.Skrg pon harga buku rujukan bkn murah cam dulu..
Sekurang2nya dgn memenangi RM50 dr FARHAN...
dimanafaatkn dgn belian yg berguna!

Tag
Nisa
Mizayusof
Izan

Kelly's Life Giveaway


NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 SEPT

I 'M KELLY AND THIS IS MY LIFE IN THE FAST LANE!!
Begitulah umgkapan tajuk personal BLOG beliau...

Atie suka membaca KELLY'S LIFE BLOG kerana....
suka membaca ttg kisah kehidupan KELLY yg sukakn advanture & kerap melancung keluar negara bersama HUBBY kesygannya.

Byk kisah2 & gambar2 tpt percutian yg KELLY kongsikn  juga..Melalui gambar2 cantik yg dipaparkn mengamit hati kita utk sampai kesana satu hari nanti.Juga cerita & pengalaman kelly blh dijadikn panduan buat sesiapa yg ingin brkunjung kesana juga.


Di samping itu,Kelly juga amat meminati dunia masakan...ada saje masakan yg mengiurkn rasa dikongsikn diblognya.Dia jg rajin mengikuti kursus2 masakan utk menambah skill dlm masakannya.Yg paling diminati..pastilah dlm pembuatan kek!

Tak lupa Atie dpt mengenali insan2 kesayangan kelly juga..bila membaca blognya juge

TAG
Nisa
Mizayusof
Fieda

Saturday, September 29, 2012

FOR MY DEAR GIVEAWAY (SPONSORED)

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:15 OCT

Tag
Nisa
Izan
CikRose
Fieda
IntanBerlian

AimanAziz's Giveaway 2012

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:1 OCT

Bagi saya BLOG AIMANAZIZ....santai & mudah difahani cara penulisannya.Disampaing loading pon laju...antara sbb2 ramai pengunjung yg singgah.
Header yg comel...ringkas & tidak trlalu berserabut dgn pelbagai accesories sesuai dgn usia Aiman.
Tajuk blog pon funny jer...SENGAL ITU SERONOK!...


Cara-Cara untuk menyertai :-

1- Buat Satu entry yg Bertajuk "AimanAziz's Giveaway 2012"

2- Tempek Banner di atas Dan Link kan ke Entry Ini.

3- Komen ttg Blog aimanaziz.my*Gua nak komen yg membina ek ?*

4- Tag 2 Kawan Anda & Bagitau mereka ye ttg Giveaway ini.

5-  Copy Paste ayat ini & masukkan pada last entry anda "Giveaway ini Ditaja oleh /ahmooyy chantekk , mk syahir , cadarmurah , izumishop , .mizzsninie , eqbalzack ,  greennnpandacraft , izzah Ismaill , .hostingrajawali dan Dianjurkan oleh aimanaziz "
(Pastikan Setiap Nama Ade Link)

6. Last sekali, Tinggal kan link entry di entry ini. Jgn double komen ek ? Sekali je. Nanti wa Approve laa lu punye komen.

Senarai Hadiah :-

*Wang Tunai RM30 x2 Oleh ahmooyy chantekk Dan mksyahir.com  *
*Top Up RM15 x2 oleh mizzsninie dan izzah ismail *

*Seketul Cadar x1 Oleh   .cadarmurah *

*Sekeping Limited Fridge Magnet x5 Oleh eqbalzack *

*3 ketul Kawaii Doll x1 oleh  izumishop *

*1Pc Teddy Bear x2 oleh greennnpandacraft *

Pemilihan Pemenang :-
1- Top Refferal 
2- Kritikan Membina Yg Terbaik untuk Blog AimanAziz.my
3- Melalui Random.org

Tag
Izan
Mizayusof
Waniey

GIVEAWAY ME & MY FAMILY

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 OCT

Segmen : Cabaran 200 LIKES

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:


Cara-cara nak join
1. Like Fan Page saya - Adik Nak Susu
https://www.facebook.com/MamaILoveUVitaminShoppe?ref=hl#!/MamaILoveUVitaminShoppe


2. Buat entri tentang segmen ni
+ Tajuk Segmen : Cabaran 200 LIKES
+ Letak banner dan linkkan ke sini semula
+ Jangan lupa letakkan sekali ID Facebook anda di komen.
+ Publish entri tersebut

Nama pemenang akan diumumkan setelah FanPage saya mencecah 200 LIKE.


Hadiahnya bukan satu tapi DUA. Hadiah-hadiah bernilai tidak kurang RM60.
Hadiah berupa SESUATU yang takde kena mengena dgn produk penyusuan ibu so semua orang boleh join sebab benda yang saya nak bagi ni memang semua orang guna setiap hari.

segmen-up-follower-by-dini

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 SEPT

My Mom's Best 2nd Giveaway

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:10 OCT

GA dianjurkn oleh 

Tag
fieda
cikRose
CK

1st Giveaway@What Every Gal Want

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:10 OCT


One winner gets
Decleor Anti Aging Kit
Aviderm Privilge Pack cleanser & toner
Mickey Mouse badge
Fish cell phone charms ( you can keep one yourself, one for your best friend).

Hadiahnya mmg OHSEM....& blh digunakn seharian dlm merawat wajah!

MAKBED'S JOURNAL 3RD GIVEAWAY: Guess The Mess.

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 SEPT

Atie teka semuanya berjumlah 85pcs! 


Sekotak penuh Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino yg penuh khasiat dan sedap rasanya.

Keronsang yg besar & cantik yg menjadi perhatian juge!


Dan beberapa barangan Pre-Loved dari koleksi 
MAkbed sendiri.

TAG
IZAN
NISA
MIZAYUSOF

giveaway-page-terbaik

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 SEPT
COPYRIGHT BY AZATIE SAYANG